Smartwatch kopen. Maar welke?

Een Smartwatch kopen is al mogelijk op de smartwatchmarkt. Ga je een smartwatch kopen, dan is er al best veel keus.Onder andere Pebble, I’m Smart en Sony hebben hun Smartwatch in de schappen!

 

I’m Watch: €325

i'm watch

Wat direct opvalt aan de I’m Watch is het uiterlijk, dat is zeer aantrekkelijk. Het standaardmodel is voorzien van een aluminium behuizing en een plastic bandje. Hierdoor is het gewicht van de I’m Watch zeer laag, zit het lekker en is het gemakkelijk om de pols te doen.

Meer info over de I’M Watch

 

Samsung Galaxy Gear: €299

Samsung Galaxy Gear 2

Een Smartwatch kopen van het merk Samsung? Dan is de Samsung Galaxy Gear 2 wat je zoekt.

De Galaxy Gear beschikt over een helder ‘SuperAMOLED’ touchscreen van 1,63 inch en met de Outdoor-modus heb je ook in de buitenlucht een goed leesbaar scherm. Het horloge beschikt over 2 microfoons en een ingebouwde speaker waarmee je zowel belt als het horloge bedient

Meer info over de Galaxy Gear 2

 

Cookoo Smart Watch: €118

Cookoo smartwatch

COOKOO Watch smart horloge is een super multifunctionele gadget die via Bluetooth verbinding maakt met je smartphone. COOKOO Watch informeert  constant wat er gebeurt op je telefoon met real-time informatie zelfs wanneer de telefoon niet binnen handbereik of buiten zicht is.

Meer info over de Cookoo Smart Watch

 

Sony SmartWatch: €99

Sony smart watch 2

De Sony Smartwatch 2 geeft je de mogelijkheid om eenvoudig meldingen, mails en SMS’jes die op je telefoon binnenkomen te lezen. Daarnaast kun je, indien je over een Bluetooth headset beschikt, de telefoon aannemen. En als extraatje kun je met de Sony Smartwatch 2 de camera van je smartphone bedienen.

Meer info over de Sony SmartWatch

 

Tags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.
shared on wplocker.com