I’m Watch in de schappen bij elektronicaketen Saturn

De elektronicaketen Saturn heeft besloten om mee te doen met de opkomende trend rondom smartwatches. Vanaf heden liggen in de winkels van Saturn drie verschillende I’m Watch smartwatches in de schappen. Daarnaast worden deze smartwatches vol lof aangeprezen in de nieuwe folders van de elektronicazaak.

i'm watch smartwatch

Saturn verkoopt drie verschillende soorten I’m Watch smartwatches

Saturn zal drie verschillende type smartwatches van het merk I’m Watch verkopen. Dit is belangrijk omdat het onderlinge prijsverschil tussen de verschillende type smartwatches levensgroot is. Het gaat om de I’m Watch Color, de I’m Watch Tech en de I’m Watch Jewel.

Het verschil in de drie smartwatches zit hem puur in de behuizing. De I’m Watch Color is de goedkoopste smartwatch van het assortiment smartwatches. Dat komt omdat deze smartwatch vervaardigd is uit kleurrijk plastic. De Color smartwatch is nu te koop voor 299 euro.

De Tech versie heeft een aluminium behuizing en heeft daarom een premium feel. Je kunt de behuizing vergelijken met een iPhone 5 of een HTC One. Je betaalt hier echter wel voor. De I’m Watch Tech smartwach kost 699 euro.

Saturn biedt ook speciale I’m Watch smartwatch aan

Saturn biedt, verrassend genoeg, ook een speciale I’m Watch smartwach aan: de I’m Watch Jewel. Deze smartwatch is vervaardigd uit puur goud en is de Rolex onder de smartwatches. Je betaalt voor deze smartwatch 12.999 euro. We zien niet zo snel iemand deze smartwach in de winkel afrekenen en deze smartwatch zal dan ook vooral bedoeld zijn als aandachtstrekker.

Meer informatie over de smartwatch

De I’m Watch smartwatch is overigens één van de allereerste smartwatches op de markt. De Italiaanse fabrikant bracht de eerste versie van de I’m Watch twee jaar geleden al op de markt.

De  smartwatches draaien op het Android besturingssysteem en beschikken doorgaans over meer features dan de meeste smartwatches. De prijs van de I’m Watch smartwatches liggen echter wel hoger dan de meeste smartwatches die momenteel verkrijgbaar zijn.

De Smart Watch werkt zowel met Android als iOS smartphones, alhoewel er momenteel problemen zijn met de iOS integratie. Wellicht kan de komst van iOS 7 hier een uitkomst bieden.

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.
shared on wplocker.com