Campagne Omate Truesmart vele malen succesvoller dan verwacht

De kickstart campagne voor de Omate Truesmart, een revolutionaire smartwatch, is begin van de week gesloten. Uiteindelijk hebben de bedenkers achter de smartwatch een bedrag van ruim miljoen dollar binnengehaald. Het animo onder donateurs bleek vele malen groter te zijn dan men ooit had durven dromen.

omate truewatch

Extra poen voor de Omate Truesmart smartwatch wordt goed gebruikt

De bedenkers van de Omate Truesmart smartwatch hebben aangegeven dat ze het extra grote budget goed zullen gaan gebruiken. Omdat er nu meer geld beschikbaar is voor het ontwerp van de smartwatch, is het mogelijk om extra features toe te voegen. De makers van de smartwatch hebben een indrukwekkende lijst van nieuwe features aangekondigd.

De smartwatch zal, nu er meer geld voor het project beschikbaar is, een Flesky toetsenborden en een extra batterij meekrijgen. Daarnaast zal ook het scherm iets aangepast worden. De resolutie blijft hetzelfde maar het scherm zal uit steviger materiaal worden vervaardigd zodat er minder snel krassen op komen. De smartwatch zal tevens beschikken over een camera met 720pv video opname. Als klapper op de vuurpijl zal de smartwatch geleverd worden met een app genaamd Sonic Emotion 3D. Deze app zorgt voor betere geluidskwaliteit.

Wat maakt de Omate Truesmart een interessante smartwatch?

De Omate Truesmart is momenteel één van de meest interessante smartwatches om te volgen. In tegenstelling tot de meeste smartwatches, waaronder de smartwatches van Sony en Samsung, is de Omate Truesmart een zelfstandige smartwatch. Je hebt dus geen smartphone nodig om gebruik te kunnen maken van alle features van deze smartwatch.

De Omate Truesmart smartwatch ondersteunt naast WiFi en Bluetooth ook 3G internet. Verder beschikt de smartwatch over een dual core Cortex A7 geklokt op een snelheid van 3G GHz en over 512 MB RAM geheugen. De smartwatch draait op het Android 4.2.2 Jelly Bean besturingssysteem.

Productie Omate Truesmart smartwatch nu van start

Nu er genoeg geld in het laatje voor de smartwatch is, gaat de volgende fase van het project van start: de productie. Het zal niet lang duren voordat de eerste modellen klaar zijn. Donateurs die het project hebben gesteund zullen als het goed is op korte termijn hun Omate smartwatch ontvangen.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.
shared on wplocker.com